Вчора ввечері померла Заслужена юристка України, начальниця відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області Тетяна Бабич.

Заслужена юристка України Тетяна Бабич
Заслужена юристка України Тетяна Бабич

«Її серце не витримало лікування, спричинене двосторонньою пневмонією. Не можу передати смуток і тугу від її втрати», – повідомляє у Фейсбук-сторінці син Олександр.

Вона померла від двосторонньої пневмонії у Хмельницькій інфекційній лікарні.

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет висловив співчуття для сім’ї та рідних Тетяна Леонідівни та відмітив її професійні та особисті якості на своїй сторінці у Телеграмі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у розпал епідемії українці зіткнулися з новою проблемою: отримати допомогу сімейного лікаря стає важче з кожним днем.

З початку епідемії коронавірусу з роботи звільнився кожен десятий сімейний лікар, а частина з тих, хто залишився, вважає за краще ігнорувати дзвінки пацієнтів. Свою поведінку пояснюють тим, що за коронавірус їм не доплачують.

За протоколами, саме до сімейного лікаря повинен звернутися пацієнт з ознаками захворювання. А той вже визначає, що пацієнту робити далі — лікуватися вдома або в лікарні, здавати тести або пити таблетки.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запоріжці пішли на штурм аптек, маски і рукавички на вагу золота - "Друга хвиля вже тут"

Також портал Знай.uа писав, що Ляшко опустив руки напередодні зими, COVID-19 не відступає: "Буде важко"

Також портал Знай.uа писав про посилення обмежень через covid-19: лікар-інфекціоніст попередила, коли неминучий повний локдаун.