На Хмельниччині 86,94% виборців вдруге обрали міським головою Деражні Андрія Ковпака. За молодого мера проголосували 7133 виборців.

Це є ще один рекорд у Хмельницькій області. Як раніше повідомлялось, за Олександра Симчишина міського голову Хмельницького проголосувало 86,83% хмельничан.

“Шановні виборці. Дякую усім хто взяв участь в голосуванні. Поважаю вибір кожного. Високий результат підтримки це оцінка роботи за попередніх 5 років. Попереду багато нових завдань, які потрібно вирішувати. ДЯКУЮ ЗА ДОВІРУ ТА ПІДТРИМКУ!!!”, - подякував прихильникам у соцмережі Андрій Ковпак.

Андрій Ковпак балотувався від політичної партії ВО “Батьківщина”.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андрій Ковпак народився 21 лютого 1985 року в м. Городок Хмельницької області.

Молодий мер закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка за фахом "Правознавство" та Львівський державний університет фізичної культури.

Нагадаємо, після перемоги на місцевих виборах Віталій Кличко пішов у відпустку, в цей час виконувати обов'язки міського голови буде Петро Пантелєєв. З чим пов'язана його відпустка, не повідомляється, але, зовсім недавно Віталій Кличко поборов коронавірус, і, мабуть, вирішив трохи відпочити. Також невідомо, де проведе цей тиждень новоспечений мер.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у рейтингу Труханова спадний тренд, він програє вибори.

Також портал Знай.uа писав, що сказав блогер Сергій Корнак: за демократію треба боротися не по-білоруськи, а по-грузинськи.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко привітав Байдена з перемогою на президентських виборах - слідом за Зеленським.