У Хмельницькому, вже не вперше, помічають листівки-заклики проти носіння медичних масок.

Автори листівок, якиі розклеюють на вулицях міста, закликають не носити маски. Вони протестують проти обов’язкового носіння масок у громадських місцях. У цьому вони вбачають спробу влади придушити людську гідність і зламати волю і дух людини.

“Увага! За масками стоїть пригнічення духу і вказівка на рабський статус Людини. Лише раби носили маски-намордники, щоби не плюнули в господаря, щоб остаточно придушити дух і волю. Маски можна було зняти лише з дозволу та вдягати за наказом. Раби німі, ми не раби!” – йдеться у листівках.

У світі, не зважаючи на стрімке поширення короновірусної інфекції, час від часу проходять антикоронавірусні протести.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Навіть зараз, коли вже так багато людей перехворіли на ковід, все одно знаходиться невіруючі, які вбачають у карантині теорію змови та закликають не вірити у реальність пандемії. І страшно від того, що їх заклики можуть принести так багато шкоди.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні введуть жорсткий карантин, Степанов сказав вирішальне слово: "Все закриємо!"

Також портал Знай.uа писав, що розповіла лікар-пульмонолог Світлана Гук про контакт з хворим коронавірусом і шляхах передачі: "Вийдете і обробіть"

Також портал Знай.uа писав, де українці заражаються коронавірусом найчастіше - лікар назвав топ небезпечних місць.