На Хмельниччині до пацієнтів, які лікуються стаціонарно, тепер не будуть пускати відвідувачів.

Таке рішення прийняли 10 листопада на засіданні Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Воно передбачає заборону відвідування лікарень для тих, хто хоче провідати стаціонарних хворих.Про це повідомляють у департаменті охорони здоров’я Хмельницької ОДА.

У лікарнях также посилять контроль щодо заборони планових госпіталізацій. Але ця заборона не буде стосуватися важкохворих пацієнтів, вагітних жінок та новонароджених дітей.

Заборона провідувати хворих буде дійсна до кінця карантину.

Нагадаємо, у Хмельницькій області новим головним санітарним лікарем та керівником обласного лабораторного центру призначили Миколу Габрикевича. Головний лікар області координує роботу по запобіганню поширенню захворюваності в області та вносить пропозиції, що до введення карантинних обмежень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати. Українці найчастіше заражаються коронавірусною інфекцією в місцях масового скупчення людей. При цьому підчепити новий вірус на вулиці практично неможливо.

Також портал Знай.uа писав, що харківських медиків обвели навколо пальця, коронавірусних грошей кіт наплакав: "Ризикуємо життям за спасибі" Харківським медикам виплатили менше половини належних доплат за боротьбу з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Пробач мені, крихітко" У приватній клініці Києва після операції на жовчному міхурі померла 35-річна дружина колишнього міністра охорони здоров'я.