У Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій неподалік старого кладовища у ДТП постраждали двоє школярів. Обох дітей госпіталізували. Протягом кількох годин у Хмельницькому сталося декілька ДТП. П’ятниця 13 листопада, видалася невдалою для чималої кількості водіїв.

В одній з місцевих вайбер-груп розповіли про дорожньо-транспортну пригоду і виклали відео моменту пригоди. Як повідомляють у патрульній поліції в ДТП постраждали двоє хлопчиків 2011 року народження. Обох дітей госпіталізували.

У коментарях до відео пишуть, що діти на пішохідний перехід не вийшли, а вибігли. Автобус, який рухався дорогою по схилу вниз, не встиг вчасно загальмувати.

Ось іще декілька інших ДТП, що сталися в обласному центрі сьогодні. Повідомляє ПолілляNews.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На вулиці Купріна, неподалік від місця ДТП з автобусом, також збили людину.

На в’їзді у місто зі сторони Старокостянтинова в аварію потрапило, мінімум, два автомобілі. Один з автомобілей серйозно пошкоджений. На місці події, крім поліції, були медики.

Ще одна ДТП сталася на проспекті Миру, в районі заводу Темп.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві байкер напав на жінку, розплата була моментальною: "Ну що, як улов?

Також портал Знай.uа писав, що велосипедисти заповнять смугу громадського транспорту, забагато ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі в реанімації рятують молодого хлопця після жахливої ДТП: "Дружина померла на місці"