В п'ятницю, 13 листопада, трагічна звістка облетіла Хмельницький - пішов з життя знний лікар-терапевт Василь Заставський.

Про це із сумом повідомляє Центр сімейної медицини КП “Хмельницький міський центр ПМСД N 2” ХМР на своїй сторінці у Facebook.

"Із глибоким сумом повідомляємо трагічну звістку.... Сьогодні на 66 році пішов з життя лікар терапевт Комунального підприємства "Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2" Хмельницької міської ради Заставський Василь Васильович. Це непоправна втрата для усього нашого колективу, рідних, близьких людей та пацієнтів. Він був добрим, щирим, відданим обраній професії спеціалістом. Приносимо свої щирі співчуття всій родині.... Прощання з лікарем відбудеться завтра 14.11.2020 року о 12.00 на кладовищі мікрорайон "Ракове" сектор 11В", - йдеться в повідомленні колег передчасно померлого медика.

У Хмельницькому помер лікар-терапевт, скріншот Facebook

Поховали лікаря в суботу, 14 листопада, на кладовищі у мікрорайоні “Ракове”, сектор 11В.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині пішов у інший світ майданівець і активіст Тарас Демко. У Львівській області в понеділок, 19 жовтня після важкої хвороби помер майданівець, активіст, депутат Дрогобицької міської ради Тарас Демко.

Також Знай повідомляв, що 16 жовтня, у Чернівцях відбувся похорон молодої волонтерки, учасниці Євромайдану, працівниці Чернівецької ОДА Олени Антимійчук. у мережі розповіли, що прощання з активісткою відбудеться у храмі у Чернівцях.

Нещодавно Знай передавав, що помер бувший клавішник Uriah Heep Кен Хенслі. Сумну новину повідомили 4 листопада. Музиканту було 75 років.