Мером Кам'янця-Подільського може стати Михайло Посітко. Про це стало відомо з даних екзит-полу дослідницької компанії "Ю. С. С.".

Повідомляється, що згідно з даними екзит-полу, у другому турі виборів мера Кам'янця-Подільського лідирує представник ВО "Свобода" Михайло Посітко.

Читайте Знай в Google News!

Так, у другому турі Михайло Посітко набрав 62,2% підтримки жителів Кам'янця. За ним, на другій сходинці рейтингу розташувався самовисуванець Володимир Мельниченко з 36,8% голосів.

Варто відзначити, що в першому турі виборів, який пройшов 25 жовтня, Михайло Посітко отримав 35,46% голосів, а директор благодійного фонду "Ми — кам'янчани" Володимир Мельниченко — 40,47% голосів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дані екзит-полу: obozrevatel.
Дані екзит-полу: obozrevatel.
дані екзит-полу: Обозреватель

Варто зазначити, що остаточні результати виборів будуть встановлені не пізніше, ніж на на п'ятий день з проведення другого туру виборів. Таким чином кам'янчани дізнаються ім'я нового мера до 20 листопада включно.

Михайло Посітко і Владимр Мельниченко, фото: obozrevatel.
Михайло Посітко і Владимр Мельниченко, фото: obozrevatel.
Михайло Посітко і Володимр Мельниченко, фото: Обозреватель

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Трамп не хоче визнавати результати виборів

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер новообраний мер Конотопа Олександр Луговий

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий заплясав під дудку рестораторів у Львові, другий тур виборів на носі