Моторошна НП сталася в урочищі Мікора Хмельницької області - тут під час полювання чоловік мало не застрелив свого приятеля.

Як повідомляє пресслужба місцевої поліції, про подію правоохоронці дізналися після дзвінка лікарів швидкої допомоги. Вони доставили в лікарню 41-річного чоловіка з проникаючим пораненням легенів. Потерпілий розповів, що отримав поранення під час полювання в урочищі Мікора.

З'ясувалося, що кулю випустив його 60-річний знайомий. У чоловіка вилучили зброю для проведення необхідних експертиз. За попередньою інформацією, пенсіонер влучив у приятеля ненавмисно - з необережності.

Поліція порушила кримінальну справу за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Стаття передбачає покарання у вигляді виправних, громадських робіт або позбавлення волі на строк до двох років.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві два кримінальники і "Містер Україна" розстріляли копів

Як повідомляв портал "Знай.uа", псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром невідомі випустили обойму у хлопців у ресторані