У Шепетівці місцева мешканка Ганна Гаврилівна Марчук візначила ювілей - у суботу, 14 листопада, жінці виповнилося 100 років.

На сайті міста Шепетівки відзначається, що з важливим святом шепетівчанку вітала її велика дружна родина: діти, онуки, праонуки та навіть прапраонуки.

Народилася Ганна Гаврилівна на Житомирщині у 1920 році. Там провела молоді роки, там же довелося пережити страшні воєнні часи. У 1942 році жінка вийшла заміж, а коли закінчилася війна, вони з чоловіком перебралися до Шепетівки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У шлюбі народилося двоє доньок. На жаль, Ганна Гаврилівна вже майже 20 років, як вдова. У жінки четверо онуків, п’ятеро правнуків та четверо праправнуків. Зараз про іменинницю турбуються дві її донечки, які і сьогодні поряд з матусею. Недалеко мешкає і рідна сестра пані Марчук - теж довгожителька, яка нещодавно відзначила 98-й день народження.

Нагадаємо, Знай писав, що мешканка Чернівецької області Марія Ватаман відзначила столітній ювілей-старенька чекала святкування з родиною, проте настрій дещо зіпсувалаа.

Також Знай писав, що на Хмельниччині жінка відзначила столітній ювілей. До неї в гості прийшли всі діти, онуки і правнуки, а також завітали місцеві чиновники, щоб привітати з такою круглою датою.

Нещодавно Знай передавав, що Львівська довгожителька Анастасія Ксьондз відзначила свої 103-й день народження.