Український Кабмін проголосував за нову кандидатуру Сергія Гамалія на посаду голови Хмельницької ОДА.

Про це стало відомо в середу, 17 листопада, під час засідання уряду.

Так, про звільнення чинного голови Хмельниччини Дмитра Габінета поки офіційно не повідомлялося. Він продовжує виконувати свої обов'язки. На цю посаду його призначив президент Володимир Зеленський у листопаді минулого року.

Сергій Гамалій раніше не працював у державних структурах. Володіє фірмою, яка спеціалізується на ресторанній діяльності та наданні послуг мобільного харчування.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стосовно чинного керівника апарату Харківської облдержадміністрації Володимира Клюцевського склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду. Клюцевський у жовтні та грудні 2018 року виписав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови.

Як повідомляє портал Знай.ua, Зеленський посадив у крісло губернатора Франківщини Федоріва жінку. Тимчасово виконувати обов'язки голови Івано-Франківської ОДА замість нещодавно звільненого Віталія Федоріва буде Марія Савка. Відповідний указ президента був підписаний 9 листопада.

Також Знай.ua писав, що в адміністраціях деяких областей уряд України провів кадрові зміни. Івано-Франківська область не стала винятком і Віталія Федоріва звільнили з посади голови ОДА.