На Хмельниччині полковник Збройних сил України за гроші робив чоловіків "непридатними для проходження військової служби".

Про це на офіційній Facebook-сторінці повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Військового зловили на "гарячому", коли той отримував 1100$ від двох місцевих жителів за підтвердження "непридатності" та зняття їх з усіх необхідних обліків.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наразі тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України - "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Тим часом на великому хабарі погоріли заступник Закарпатської облради та керівник місцевого управління Державної Архітектурно-Будівельної Інспекції. Чиновники вимагали з підрядника 500 000 гривень за участь у проекті "Велике будівництво".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал Знай.ua Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також Знай.ua писав, що На Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно.