Дивовижна історая порятунку сталася на Буковині (Чернівецька область).

Тут операторка лінії 102 вберегла юнака від відчайдушного вчинку, не давши статися самогубству. В сюжеті ТСН йдеться, що молодик зателефонував у поліцію та заявив, що збирається вкоротити собі віку: тільки що в нього стався серйозний конфлікт із батьками.

Дівчина на тому кінці дроту почала заспокоювати хлопця і під час розмови обережно дізналася про адресу, де він знаходиться. Туди відправили правоохоронців та медиків. Поки поліція їхала на місце виклику, операторка не припиняла говорити з юнаком. Копи приїхали вчасно, хлопець не встиг наробити дурниць.

Схожа історія сталася 13 листопада у Хмельницькому - поліцейський врятував людину, відмовивши її від суїциду.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На офіційній Facebook-сторінці поліція Хмельницької області розповідає, що історія набула розголосу, коли місцеві мешканці виклали у соціальних мережах відео з камер відеоспостереження. На них працівник Кам’янець-Подільського міського відділу поліції Олег Коломий під час чергування об’їжджав ДВК і перевіряв, як наряди несуть службу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал Знай.ua Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також Знай.ua писав, що На Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно.