Ось уже більше року в Хмельницькому не вщухає скандал навколо перинатального центру, де заступниця головлікаря Олена Вавринчук організувала незаконну схему "усиновлення" дітей. Зрозуміло, не безкоштовно.

На лаві підсудних опинилися троє: сама Вавринчук - організаторка схеми, породілля Оксана і бездітна Аліна, яка збиралася купити дитину.

Першою свій вирок почула Оксана. Суд засудив жінку до 5 років позбавлення волі з трирічною відстрочкою. М'яке рішення пояснюється тим, що горе-мати співпрацювала зі слідством і активно сприяла викриттю інших учасниць групи.

Як з'ясувалося, Оксана - уродженка Кіровогорадської області. Будучи на заробітках у Польщі, жінка завагітніла, а коли повернулася в Україну, дізналася: аборт робити занадто пізно, доведеться народжувати. Майбутня мама вирішила їхати до Вінниці, де відразу після пологів планувала відмовитися від малюка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Вінниці вона і познайомилася з Аліною, яка запропонувала поїхати до Хмельницького. Вона поселила Оксану в готелі і познайомила з Вавринчук. Докторка запропонувала жінці продати немовля за підробленими документами за 10 тисяч гривень, і Оксана погодилася. За планом, вона повинна була народжувати за ксерокопією паспорта Аліни: ці дані вже були в підробленій медичній картці.

Коли малюк з'явився на світ, горе-матsh злякалася наслідків і сама викликала поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"