Бабуся маленького Андрія Романюка благає українців врятувати її онука: у маленького мешканця села Вербка Кам’янець-Подільського району діагностували гострий лімфобластний лейкоз.

Вперше страшний діагноз родина почула два роки тому, йдеться в сюжеті. Протягом року тривав курс лікування, і хвороба тимчасово відступила.

“Ми лікувалися в Хмельницькій обласній лікарні, рік і два місяці. А високодозну хімію ми проходили в Києві, в ОХМАТДИТі”, – розповідає бабуся хлопчика.

Андрійко систематично проходив необхідні обстеження. У вересні вони вчергове пішли до лікаря, який ошелешив батьків: у хлопчика - рецедив.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

“В кінці вересня аналізи показали не все добре. Планова перевірка показала захворювання, рівень власних клітин у крові 93%”, – доповнила бабуся.

Зараз дитина разом з мамою перебуває у Туреччині. Єдиний шанс зберегти життя хлопчика - пересадити кістковий мозок. Наразі Андрійко проходить черговий курс хіміотерапії, тим часом у клініці шукають донора. Коштує операція 190 тисяч доларів - для родини Романюків це непідйомна сума.

“Ми з села люди, бідні українці, ми не маємо таких коштів. Люди добрі, будь ласка, ми звертаємось до вас, допоможіть нашому внукові Андрійку. Ми вас дуже всіх просимо”, – звернулась жінка.

Кошти можна перерахувати за реквізитами:

Картка ПриватБанку – 5218 5757 0086 5932 – Романюк Олександр

Картка Монобанку – 4441 1144 2328 6457 - Романюк Олександр

Картка Альфа-Банку - 5559 4937 0129 0695 - Роїк Людмила Василівна (тітка)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше волонтер з Дніпра присвятила життя тяжко хворим дітям: "їхня посмішка-найкраща нагорода"

Як повідомляв портал Знай.ua, одесські молодята заборонили гостям дарувати квіти: взули десятки дітей-сиріт, - історія , яка зворушить до сліз

Також Знай.ua писав, що Дмитро Комаров і Андре Тан допомагають тяжкохворим діткам: чашка кави рятує сотні життів