Минулої суботи 5 грудня в Україні відзначали День волонтера. Четверо мешканок Хмельницького вирішили влаштували на вихідних "свято чистоти" в рідному місті.

Один з відеороликів, зроблений дівчатами, опублікували у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE.

Хмельничанки довели, що люблять своє місто не тільки на словах та вийшли на міні-суботник, на якому прибрали околиці пляжу.

"Це вам не мільйони на рекламу витрачати перед виборами", - підписали автори публікацію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно відома українська реперка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" на "1+1" Alyona Alyona влаштувала в Києві екопікнік. Зірка запросила колег з шоубізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території. Після чого вона презентувала для присутніх свій новий кліп на пісню "Сумно", в якому знялася Анастасія Лугова - дівчина, яку при спробі зґвалтування жорстоко побили в поїзді на очах у маленького сина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Onuka знайшла спосіб екологічного порятунку Землі.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті запрацювала перша станція переробки пластику.

Крім того, у Києві з'явилися нові контейнери для сортування сміття.