Відома українська акторка Ольга Сумська на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм поділилася рецептом печива - маторжаників "Катюжанка".

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • творог 9% - 1 упаковка
  • масло вершкове - 2 грамів
  • борошно - 1 склянка
  • яйце куряче - 2 шт
  • цукор - 0,5 склянки
  • сода або розпушувач - на кінці ножа

Рецепт:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Яйця збити з цукром. У борошно додати розпушувач та погасити лимонним соком. Додати яйця з цукром, масло, ванільний цукор та творог. Замісити тісто, розкатати його та сформувати печиво. Випікати на папері при температурі 200 С. Коли печиво буде готове, посипати цукорною пудрою та корицею.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч". Філіп Кіркоров і Оля Полякова виступили на одній сцені у Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.