Брудним і голодним був 1,5-річний Максимко, коли його знайшли поліцейські та забрали від мами.

У Хмельницькому матір була настільки п'яною, що не змогла відповісти копам, як звати її власного сина. Правоохоронців викликали небайдужі сусіди, і недарма. Зайшовши до квартири, копи побачили захаращене житло, де не було їжі, але був чималий запас алкоголю, йдеться в сюжеті ТСН.

Трохи пізніше прийшов і 60-річний батько Максимка, і теж напідпитку. Малюка одразу забрали до лікарні, де його оглянули. Медики кажуть, дитина була голодна і виснажена, та ще й застуджена. Подальшу долю малюка тепер вирішуватимуть соціальні служби, матір тим часом - благає повернути її сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що п'ятеро дітей - ще не межа. У Рівненській області нещодавно на світ з'явився 19-й дитина в сім'ї Ковалевич. У свої 45 років жінка не хоче зупинятися на досягнутому.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-матір забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.