Багатьом з нас знайоме жахливе почуття, коли йде близька людина. Здається, ніби порожнечу всередині вже не заповнити нічим.

Хтось з часом оговтується і вчиться жити далі, а хтось - дуже важко переживає втрату. Так сталося з грузинкою Циури Кварацхеліэю, яка вже більше 20 років зберігає тіло сина в підвалі!

Після смерті 22-річного Джоні Баракадзе рідні вирішили не ховати тіло, а зберегти його цілим, забальзамувавши. Все для того, щоб в майбутньому його маленький син зміг подивитися на батька.

Тіло помістили в підвал Циурі, матері Джоні. Перші чотири роки жінка користувалася рідиною для бальзамування. Але потім вона побачила дивний сон. Загадковий голос порадив Циурі натирати тіло сина горілкою. З того дня щовечора невтішна мати використовувала горілку, щоб перешкодити трупу Джорі чорніти і розкладатися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більш того, жінка на кожен день народження сина переодягала його. На жаль, в останні роки вік почав брати своє. Через проблеми зі здоров'ям Циурі стало складно доглядати за тілом, так що тепер Джоні спочиває в труні з віконцем.

Найцікавіше, що син чоловіка, якому вже самому виповнилося 20 років, неодноразово бачив батька і вважає, що родичі прийняли правильне рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що археологи натрапили на стародавній скарб, який може перевернути історію

Як повідомляв портал "Знай.uа", раба і рабовласника знайшли в загальній могилі

Також, "Знай.uа" писав, що на Хортиці вперше за 30 років відкопали артефакт козаків з тисячами запорожців