У центрі Хмельницького водій фури на ходу вирвав дерево з коренем.
Читайте Знай в Google News!
Про цей інцидент повідомили у соціальних мережах.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 11 грудня у центрі Хмельницького, поблизу театру ім. Старицького і ліцею №17 водій фури на ходу задів гілку дерева, що росло поблизу проїжджої частини. Чоловік зачепив гілку так, що вирвав дерево фурою з коренем.

Фото з соцмереж

Зі слів очевидців, у цей час там проходила дівчинка, котра на щастя, встигла пробігти під падаючим деревом. Постраждалих у результаті цієї надзвичайної пригоди немає.
Наразі всі причини та обставини події встановлюються. А тим часом очевидці події публікують у соціальних мережі фото НП.

Фото з соцмереж

До слова, у Києві будівельний кран впав посеред вулиці і перекрив автомобільний рух. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що надзвичайна подія трапилася на вулиці Мишуги. На щастя та подив, ніхто внаслідок події не постраждав – сильно дісталося тільки автомобілю, який був припаркований поруч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило.