Хмельничанка Марина Круть претендує на найпрестижнішу в Україні музичну премію "YUNA", категорія - "Найкраща пісня іншою мовою".

Десята урочиста церемонія вручення премії відбудеться 30-31 березня 2021 року у Палаці Україна.

У кожній номінації – по п'ять претендентів. Хмельничанка змагається за перемогу з такими виконавцями, як SERDUCHKA, MONATIK & Віра Брежнєва, TVORCHI та NK повідомляють організатори заходу.

Слова та музику пісні “99”, яка претендує на звання найкращої, написали Михайло Клименко, Антон Бабич та сама Марина Круть. До речі, вона – єдина у світі соул-бандуристка.

"В центрі кліпу – історія головного героя, котрий намагається подивитись у очі своєму страху і, немов промотавши плівку, старається залікувати дитячу травму", – розповіла Марина Круть.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Прикарпатті родина перетворила будинок на музей музичних інструментів. Повідомляється, що сім'я з села Печеніжин на Прикарпатті розмістили у своєму будинку близько ста музичних інструментів і зробили музей. Відвідувачам пропонують не тільки подивитися на інструменти, а й навчитися грати на них, адже сім'я Сметанюков грає практично на всіх експонатах.

Читайте Знай в Google News!

Музей Микола Сметанюк з дружиною зробили ще в 2016 році. Чоловік каже, що зібрати колекцію музичних інструментів мріяв з дитинства. Він їх купує, обмінює або отримує в подарунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО

Також, "Знай.иа" писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах