У Хмельницькій області чоловік погрожував лікарям швидкої допомоги та правоохоронцям рушницею - так не хотів потрапити до лікарні.

Як розповіли у пресслужбі поліції, історія сталася у неділю, 13 грудня. Мешканцю села Богданівка (Дружківський район) стало зле під час чергового загострення хронічної хвороби. Матір викликала "швидку", а коли медики приїхали і сказали про госпіталізацію, чоловік вхопився за батьківську рушницю. Лікарі одразу викликали поліцію та поїхали геть.

Майже три години бійці КОРДу та рота поліції особливого призначення вели з 39-річним чоловіком переговори. Той бігав по периметру свого двору, та хаотично вистрілював у бік правоохоронців. Близько 20 пострілів хмельничанин зробив почергово з пневматичної і гладкоствольної рушниць.

Згодом правоохоронці провели штурм та затримали правопорушника. Переконують, що зброю і спецзасоби не застосовували. Під час спецоперації ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проти чоловіка порушили кримінальну справу за ознаками статті 348 "Замах на вбивство працівника правоохоронних органів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.