У Славуті встановили символ пам'яті полеглим воїнам. Невідомі вирвали пам'ятник та викрали ліхтар.

Про це розповіли у пресслужбі Славутської міської ради.

Близько року тому на Хмельниччині, на Меморіалі пам’яті полеглим славутчанам, що у центрі міста, працівники комунального підприємства "Славута-Сервіс" встановили "вічний вогонь". Та "горіти" йому судилося недовго: вандали знищили пам'ятник героям. Місцева влада звернулася до містян з проханням повідомили правоохоронним органам про причетних до злочину, якщо хтось володіє такою інформацією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.