Хмельницька обласна рада лишилася без очільника та пересварила депутатів.

Новобрану главу Віолету Лабазюк відсторонили від посади через один бюлетень, в якому позначка стояла не в тому місці, йдеться в сюжеті ТСН. Оскільки голосування проходило анонімно, зараз неможливо дізнатися, хто проголосував некоректно, проте факт є фактом: позначка стояла навпроти прізвища Лабазюк, а не у відповідній клітинці, і це зробило бюлетень недійсним.

Тоді 33 із 64 обранців віддали свій голос за Віолету Лабазюк — 34 річну депутатку від партії "За майбутнє". Вона отримала 50 відсотків плюс один голос, і саме той спірний бюлетень став вирішальним.

"Більшою кількістю депутатів присутніх було мене підтримано, звичайно, найголовніше лічильною комісією було підписано протокол про визнання усіх бюлетенів дійсними", — зазначила Віолета Лабазюк.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Минуло два дні, і визнати через суд той бюлетень недійсним вирішила Оксана Бочкарьова, яка теж претендувала на посаду очільниці, але набрала лише 27 голосів.

"Депутати бачили, що було спірне питання, то чому не провести переголосування. Можливо, за інших кандидатів і це питання б знялось. Саме через це ми звернулися до суду з позовом", — каже Оксана Бочкарьова, депутатка Хмельницької обласної ради.

Нещодавно депутат від партії "За майбутнє" Сергій Лабазюк показав виборцям, як треба чхати на карантин.

У кінці листопада Сергій Лабазюк потрапив у сутичку. Відео, зроблене очевидцем, опублікували у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE.

На ролику видно самого Лабазюка та його "свиту". Тут же правоохоронці і чимось незадоволені чоловіки. Замість того, аби не брати участь у словесній перепалці, народний обранець показує, як треба сваритися.

Нагадаємо, у Хмельницькому замінували ОДА, повну депутатів.