У Хмельницькому відомий супермаркет торгує зіпсованою продукцією. Про це розповіли в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Повідомляється, що в Хмельницькому в супермаркеті мережі «Сільпо», який знаходиться на Старокостянтинівському шосе, 6 були помічені зіпсовані продукти на прилавках.

Відвідувачі "Сільпо" побачили, що на прилавках супермаркету знаходяться зіпсовані мандарини з цвіллю і зіпсована риба. При цьому, замість того, щоб прибрати непридатні продукти їх намагаються продати за низькою ціною.

"Гнилі мандарини і риба — найпопулярніші акційні товари замість того, щоб списувати зіпсовану продукцію, співробітники продовжують намагатися її продавати задешево. Запах у відділах стоїть відповідний. # Хмельницький, "Сільпо", Старокостянтинівське шосе, 6."- зазначено в публікації.

До публікації додали кілька фотографій на яких можна змітити явно не свіжу рибу і почорнілі мандарини, які спокійно знаходяться на прилавках супермаркету.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація каналу народний Ревізор: Telegram
Публікація каналу народний Ревізор: Telegram
Публікація каналу народний Ревізор: Telegram

Нагадаємо, що у популярному супермаркеті українцям відбили апетит, більше ніяких застіль

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янці впарили шматок смердючого сиру за космічною ціною

Також, "Знай.uа" писав, що магазин впарює українцям "свіжі" еклери по другому колу