Стало відомо про те, що для селян з Хмельницької громади зробили безкоштовний проїзд. Приємний бонус перед Новим роком.

Таким чином, повідомляється, що жителі 24 сіл, які увійшли до Хмельницької ОТГ, зможуть користуватися тими ж пільгами, які є у жителів обласного центру.

Автобус, фото ілюстративне: Facebook Іванка Балюк
Автобус, фото ілюстративне: Facebook Іванка Балюк

Йдеться про безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Всі вони можуть отримати електронний квиток для проїзду в тролейбусі, автобусі, а також на залізничному транспорті, який введений для пенсіонерів та пільговиків міста.

З 1 січня 2021 року безкоштовним проїздом в транспорті можна буде скористатися при наявності такого Квитка, або ж пільгового посвідчення. У тролейбусах вже були встановлені спеціальні валідатори, які зчитують інформацію з нього.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Безкоштовно електронний квиток для проїзду українці можуть отримати:

  • у Центрі надання адміністративних послуг на вул. Соборна, 16 та вул. Грушевського, 86;
  • у громадських приймальнях Управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання, розташованими за адресами: вул. Проскурівська, 56; вул.Перемоги, 10 Б; вул. Шевченка, 99; вул. Інститутська, 18 та вул.Проскурівського підпілля, 32 (Управління праці та соціального захисту населення).

Які документи потрібні:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер;
  • документ, що підтверджує право на пільговий проїзд.

Нагадаємо, раніше у Києві пасажирки трамвая влаштували махач через маску: "в голові щось є, придурочна?"

Як повідомляв портал «Знай.иа", впро Львів контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "не сплатив проїзд"

Також «Знай.иа " писав, що у Харкові кондуктор вибив вікно трамвая "занадто розумним" пасажиром