У хмельницькому мікрорайоні Виставка помітили вантажівку, яка перевозила важкі військові машини.

Відео, зроблені очевидцями, публікують у соціальних мережах.

У цій частині міста, на кільцевій розв'язці біля заводу "Темп", вже не вперше помічають автівки, які перевозять незвичайний вантаж.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не так давно у Закарпатській області місцевих мешканців здивували військові, які на колоні спецтехніки перевіряють людей та автівки. Відеоролик, зроблений очевидцем, опублікували на Facebook-сторінці "Коттедж Два Ведмеді".

Місцеві кажуть, що спецтехніку помітили ще зранку, близько 8 години. Вперше військових "засікли" у селі Нижній Коропець, це на Мукачівщині. Військові зупиняли майже кожну автівку та починали перевірку, це не на жарт обурило водіїв.

Нагадаємо, Знай писав, що на Хмельниччині ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну. Його знайшли і засудили до ще чотирьох років ув'язнення. 39-річний чоловік був ув'язнений у Райківецькій колонії за майнові злочини. Ув'язнений втік з в'язниці, коли виконував підсобні роботи.

Також Знай писав, що любляча мати в Запорізькій області зробила підкоп заради порятунку сина. На підземний хід у жінки пішло близько трьох тижнів робіт. Жінка встигла за цей час прорити десять метрів тунелю на глибині близько трьох метрів.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці спіймали небезпечного злочинця, який втік з колоніі. у середу, 8 липня, вночі з колонії в Дрогобицькому районі втік злочинець, який сиділа там за вбивство.