У Хмельницькій обласній лікарні з'явився новостворений центр, де пацієнти з інсультом зможуть отримувати висококваліфіковану допомогу медиків.

Як повідомили у Хмельницькій ОДА, медичний центр розрахований на 30 пацієнтів одночасно. Людям з гострими порушеннями мозкового кровообігу, з ішемічним та геморагічним інсультом будуть надавати увесь пакет необхідних послуг.

Для лікування та ранньої реабілітації у центр зможуть потрапити мешканці всієї області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вже на другий-третій день лікування хворих наново вчитимуть говорити, ходити і їсти.

Серед переваг лікування у новому інсультному центрі керівник медичного закладу Яків Цуглевич назвав те, що “пацієнтам практично не доведеться сплачувати власні кошти за лікування”.

Нагадаємо, на Кам’янеччині, що у Хмельничцькій області, збудували новеньку амбулаторію сімейної практики загальної медицини. Збудували, але так і не відкрили. Її збудували на місце старого медпункту, відкривали помпезно зі стрічками та піснями у грудні 2019 року. За задумкою, амбулаторія мала обслуговувати 4 тисячі мешканців Вихватнівець та ще 12 сіл, розташованих поруч.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал Знай, малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині.