Хмельницький міський районний суд визнав винною хмельничанку, яка порушила правила тримання собак та оштрафував підприємицю на 51 гривню.

У постанові від 9 грудня говориться, що 5 жовтня о 13:00 на листоношу, яка розносила пошту, накинулася німецька вівчарка, що вибігла з двору одного з будинків. Собака була без намордника і вкусила жінку за живіт та праву руку. Власниця пса свою вину визнала, але зазначила: їй нічого не відомо про обставини НП, оскільки в цей час знаходилася у санаторії.

Під час судового засідання потерпіла жінка розповіла, як 5 жовтня роздавала пенсію. Вона вийшла з будинку, і зненацька на неї налетів сусідський собака. Після нападу листоноша звернулася до травмпункту та поліції. Окрім мінімального штрафу, суд виніс рішення конфіскувати німецьку вівчарку у власниці.

Тим часом у Львові вівчарка напала на чоловіка та його домашнього улюбленця. Песику наклали 40 швів. Тепер постраждалий вимагає покарання для власника собаки. Так, стало відомо, що у Львові власник шпіца, який і сам постраждав від нападу вівчарки, і ледве врятував свого улюбленця, чекає покарання для власників кривдника. Потерпілий написав заяву у поліцію.

Нагадаємо, що у Львові суд розглядав справу про бійку двох собак-йорка і шпіца.

Як повідомляв портал Знай.uа, франківчанка, яку покусав пес, звинувачує себе в події.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Сваляві (Закарпаття) зграя бездомних собак накинулася на місцеву жительку.