Стало відомо про сімейну драму на Хмельниччині. Жінка вигнала на вулицю власних онуків.

Таким чином, повідомляється, що в Хмельницькому через скандал, свекруха вигнала на вулицю невістку разом з рідними онуками. Після того, як загинув син, жінка почала зловживати алкогольними напоями.

Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Ірина опинилася на вулиці разом з дітьми, піти їй нікуди, так як власного житла немає. Заміжня вона була двічі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Перший чоловік випивав, а за другого вийшла заради житла, так як діватися було не куди. Обоє з подружжя померли від алкоголізму, а сама жінка практично не п'є - у неї погане ставлення до спиртного ще з інтернату.

У неї п'ять дітей-від першого чоловіка, а ще троє вже від другого. Хлопці розповідають, що бабуся, яка їх і вигнала, випивала щодня, і навіть почала міняти їх іграшки на нову дозу.

У будинку, в якому вони проживали, п'ять кімнат. Сусіди розповідають, що життя у сім'ї було важке, а сам співмешканець свекрухи стверджує, що Ірина з дітьми самі прийняли рішення піти.

Волонтери допомогли зібрати кошти на будинок для багатодітної сім'ї, і на даний момент їм є де жити. А найголовніше - їх ніхто нікуди більше не вижене.

Нагадаємо, раніше Потужна пожежа охопила швейну фабрику в Харкові, рятувальники валяться з ніг- " 10 годин тушкуємо"

Як повідомляє портал "Знай" Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також "Знай" писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"