Стало відомо про те, що в Хмельницькій області було знайдено сім «ялинкових браконьєрів». Намагалися заробити на святі.

Таким чином, повідомляється, що Державна екологічна інспекція в Хмельницькій області почала операцію «Новорічна ялинка». Тим самим, вони посилили заходи стосовно законності продажу та купівлі новорічних дерев у населених пунктах та самій області.

В ході проведення рейдових перевірок 16 і 17 грудня, на ялинковому базарі поруч з Торгово-розважальним комплексом «Либідь-Плаза», а також поруч з ТЦ «Риків» було знайдено відразу сім правопорушників.

Вони продавали ялинки, не маючи при цьому відповідних документів, які доводять законність їх купівлі та реалізації в подальшому.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

По кожному з фактів, на "ялинкових браконьєрів" був складений протокол стосовно адміністративне правопорушення за статтею 88-1 КУпАП. Це тягне за собою штраф у розмірі від 510 до 1700 гривень.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.