У Хмельницькому сталася пожежа в одному з торгових центрів – пожежники рятували людей, які опинилися в смертельній пастці.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Повідомляється, що інцидент стався близько 12 години в п'ятницю, 18 грудня, в торговому центрі "Ріко", розташований на проспекті Миру. На місце події відразу ж направили кілька загонів рятувальників і техніки.

Пожежа в ТЦ / фото: ДСНС
Пожежа в ТЦ / фото: ДСНС

В ході обстеження будівлі та усунення загоряння, було з'ясовано, що пожежа виникла на 4 поверсі торгового центру в загальному коридорі будівлі. Через велике горюче навантаження вогонь швидко поширився на інші приміщення, що поставило під загрозу життя співробітників і відвідувачів об'єкта.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

23 людини були успішно евакуйовані рятувальниками, а ще 6 довелося рятувати через вікна за допомогою пожежних сходів. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Пожежники швидко загасили полум'я, не давши йому поширитися на велику площу. Локалізувати пожежу вдалося вже до 12:28, а ліквідувати – до 12: 44.

Нагадаємо, що у церкві на Прикрапатті після пожежі вцілів іконостас.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Хмельниччині пожежа забрала життя пенсіонерки, рятувальники жахнулися-лежала на згарищі.

Також Знай.иа писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям.