Стан громадського транспорту в Хмельницькому часто залишає бажати кращого. Втім, як і в багатьох інших містах України.

У Facebook-пабліку Хмельницький LIVE опублікували фото, зроблене в одному з автобусів. У просторі між склом і салоном з'явився... мох. Що ж, хоч десь у Хмельницькому як і раніше весна.

"Громадський транспорт у Хмельницькому. Автобус №51", - говористя в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тим часом в Івано-Франківську, біля міської Ратуші, на парковці з боку вулиці Галицької загорівся автомобіль марки "ВАЗ". Загоряння транспортного засобу помітили працівники сусідньої будівлі і разом з небайдужими перехожими спробували його загасити. Про причини пожежі та постраждалих під час інциденту інформації не повідомляли.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!"