Мешканці Виноградівщини обурені станом місцевого ринку.

Безлад тут набрав таких масштабів, що стояти бридко. Світлинами поділився користувач Роберт Бартиш у Facebook-спільноті "Виноградів сьогодні".

"Ні на шо не намікаю. Просто залишу це тут. Малий базар", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

А в Тернополі працівники сміттєзбиральної фірми залишили “презент” господарю життя, який перекривав проїзд до контейнерів припаркованою автівкою.

Тим часом в Києві по вулиці Великій Васильківській 129, жителя будинку вирішили покарати за "нахабну" парковку і оточили його автомобіль сміттєвими баками.

Інші мешканці будинку скаржаться, що чоловік постійно паркується у дворі як йому захочеться і не звертає увагу на сусідів. Останнім часом він став паркуватися біля сміттєвих контейнерів, через що проїзд для сміттєвоза був заблокований. По всій видимості це і стало причиною "покарання" для чоловіка.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа