Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк часто смішить і розважає прихильників, публікуючі різні відео та фото з професійного та особистого життя.

Цього рпзі на своїй сторінці в Instagram ведуча "Хто зверху" та "Le маршрутка" опублікувала святкові фото. На них Леся вбрана у екстремально маленьку чорну сукню з дуже глибоким декольте. Ведуча оголила не тільки груди, але і довжелезні стрункі ноги, прикувавши погляди чоловічої частини аудиторії. На задньому фоні стоїть прикрашена новорічна ялинка.

"Які новорічні кульки воліють зараз хлопці? 2го або 4го розміру ??? Дуже цікаво", - жартома поцікавилася Нікітюк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після актриси Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадаємо, як Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою": "Шалена Лесяантриця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також портал Знай.uа писав про найзавидніших холостячок України – від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.