Популярна українська телеведуча, директорка школи спражніх леді Ольга Фреймут частенько ділиться з підписниками подробицями професійного та особистого життя, а також не жаліє порад для дівчаток, які прагнуть удостоїтися звання вихованої панянки.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Фреймут опублікувала фото з молодим чоловіком та букетом троянд у руках.

Підписала лаконічно: "З шанувальником".

Телезірка, яка нещодавно брала участь у популярному шоу "Танці з зірками" має величезну фан-базу, яка її любить та невпинно стежить за її життям. Так, на одній з фан-сторінок нещодавно опублікували одну з влучних цитат Ольги Фреймут. Ведуча торкнулася теми народження дітей.

Нагадаємо Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Найскандальніша українська телеведуча, колишній " Ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в зимовому образі разом зі своїм чоловіком. На знімку Оля постала на огляд публіки в чорному спортивному комбінезоні для катання на лижах.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".