Стало відомо про те, що в Шепетівці, що на Хмельниччині, пенсіонерка ледь не задубіла на власному ж балконі.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент в п'ятницю, 25 грудня, приблизно о 14:15. До Служби порятунку надійшов дзвінок, що на вулиці Героїв Небесної Сотні потрібна допомога по відкриванню дверей на балконі.

Справа в тому, що пенсіонерка, яка проживає в квартирі, мала необережність закритися, і не змогла вийти. Вдома нікого не було, а на балконі досить прохолодно, так як на вулиці не травень місяць.

Співробітники ДСНС врятували жінку на балконі від переохолодження, фото: ДСНС
Співробітники ДСНС врятували жінку на балконі від переохолодження, фото: ДСНС

За викликом були відправлені рятувальники 21 Державної пожежної-рятувальної частини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На місці вони за допомогою спеціальних сходів забралися в квартиру на другому поверсі, і допомогли пенсіонерці вибратися з балкона. Ось в такий спосіб вони врятували жінку від переохолодження.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь-задихалася і відчайдушно боровся за життя: "я тут, матуся!"