Стало відомо про те, що на Хмельниччині активізувалися «любовні шахраї». Як себе убезпечити.

Таким чином, повідомляється, що зловмисники реєструються на сайтах-знайомств, і полюють там на своїх майбутніх жертв. Про це повідомили в прес-службі обласної адміністрації.

Шахраї активізувалися на сайтах-знайомств, фото: кіберполіція
Шахраї активізувалися на сайтах-знайомств, фото: кіберполіція

Попастися в пастку можуть як чоловіки, так і жінки. Якщо наприклад, в пріоритеті жертва чоловічої статі - шахрай створює профіль з красивими жіночими фотографіями, і пропонує зустрітися, практично відразу. Місцем зустрічі є кінотеатр на двох.

На спеціальному сайті жертві пропонують забронювати квитки на певному сайті, і ось, в результаті, перейшовши за посиланням, чоловік залишається і без грошей, і без побачення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Пощастить, якщо з карти спишуть тільки гроші за квитки, так як є сайти, які можуть зчитувати реквізити карт.

Для того, щоб не потрапити в сiтi аферистів, рекомендуємо користуватися виключно безпечними сайтами, і не переходити за посиланнями від незнайомців.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США.

Також Знай писав, про безпрецедентний випадок в США - лідера секти Nxivm засудили до 120 років і штраф в 1,5 мільйона доларів за торгівлю людьми і сексуальну експлуатацію. Цей вирок означає довічне позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.