Більшість маршруток, що курсують по Хмельницькому, перебувають у жалюгідному стані. І на фоні анонсованого здорожчання громадського транспорту це особливо злить містян.

Фотофакт, зроблений одним із пасажирів, опублікували на сторінці Facebook-спільноти Хмельницький LIVE.

"Сьогодні їхали в маршрутці 46а. Всі сидіння вкриті цвіллю, і вони ще хочуть збільшити вартість проїзду", - пишуть розлючені хмельничани.

А кілька днів тому у Хмельницькому водій маршрутки показав дива багатозадачності, керуючи транспортним засобом та розмовляючи по телефону. Автор фото розповів, що водій спочатку зробив зауваження одному з пасажирів за користування телефоном у салоні, а за кілька хвилин сам почав розмовляти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим часом у Львові маршрутник вигнав з громадського транспорту школяра, через те, що йому не сподобався вигляд його посвідчення. Так, стало відомо, що у понеділок, 21 грудня близько 17.05, водій маршруту №34, вигнав з громадського транспорту школяра.

Нагадаємо, що у Львові нахабний маршрутник змусив школяра йти пішки

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині грандіозно подорожчають маршрутки, 15 гривень за добиті тарантачки

Також, "Знай.uа" писав, що вагітну українку у військовій формі ігнорують маршрутники