Випадок булінгу в одномку із навчальних закладів Хмельницького знову облетів мережу.

На відео, опублікованому у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE, малолітня дівчина нападає на свою однокласницю чи одногрупницю. У відповідь жертва просить не чіпати її, проте прохання не допомогло.

Дебоширка вліпила однокласниці ляпаса, від чого дівчинка розплакалася. Нападниця, дуже задоволена собою, пішла далі. Відео знімав один из присутніх хлопців, що активно підтримував агресивну подружку.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що київські патрульні показали, як не треба паркуватися: "Гiршi за оленів" В мережі з'явилася фотографія автомобіля співробітників правоохоронних органів, які паркуються на зупинці громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі копи насилу відбилися від кусючого чоловіка - "Захищав старих і дітей" Чоловік самовільно встановив бетонні плити між двома будинками з порушенням усіх вимог, перегородивши під'їзні шляхи для спецтехніки у разі можливих надзвичайних ситуацій.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку.