В Нетішині, що на Хмельниччині, зв’язківець військової частини 3043 Нацгвардії України Андрій Бондарчук став призером четвертих національних змагань "Ігри Нескорених 2.0", в яких брали участь поранені військовослужбовці та ветерани.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє керівництво військової частини 3043 НГУ.

"Цьогоріч через каранинні обмеження викликані пандемією COVID-19 "Ігри нескорених" відбулись у новітньому форматі – мультиспортивних он-лайн змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів. Учасник АТО, зв’язківець військової частини 3043 сержант Андрій Бондарчук (учасник попередніх "Ігор Нескорених" у 2019 році, "Марафону морської піхоти США" м. Вашингтон, округ Коламбія у 2018 році), виконавши усі умови змагань завоював дві бронзові медалі у двох дисциплінах (біг на 100 м та біг на 400 м)", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захистити всіх нас і території від путінських окупантів. Публікація починається з заголовка "Вогонь війни загартовує душі" та інформації про те, що черкащанин Ігор спочатку міг стати пожежником і рятувати людей від вогню, але вже п'ятий рік рятує українців від війни.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога"