У Хмельницькій області чоловік намагався вбити колишню дружину, але поліція приспіла вчасно.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Хмельницькій області.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 28 грудня, близько 21:00 в селі Міхнів Ізяславського району Хмельницької області. Між 36-річною жінкою та її колишнім чоловіком стався конфлікт, який у підсумку закінчився різаниною.

Як виявилося, розлучилися вони місяцем раніше, проте чоловік продовжував контролювати життя колишньої дружини. За кілька днів до події чоловік видзвонював потерпілу і наполягав на зустрічі. Вона погодилася і прийшла до зупинки громадського транспорту, на якій колишній чоловік випивав зі своїми приятелями.

Несподівано для всіх чоловік витягнув з кишені кухонний ніж і напав на колишню дружину. Він кілька разів ударив її в спину і в груди.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ніж / фото: ГУНП
Ніж / фото: ГУНП

Свідки події зупинили чоловіка, поваливши його на землю. В цей час постраждала викликала поліцію. Жінку госпіталізували до місцевої лікарні, її здоров'ю вже нічого не загрожує.

А ось нападнику вдалося втекти, правда поліція відшукала його по "гарячих слідах". Йому вже оголосили про підозру згідно з частиною 1 статті 115 через статтю 15 (замах на вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що у Хмельницькому рятувальники не могли потрапити на виклик через припарковані автомобілі та вузьку проїжджу частину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Хмельницькому банда малоліток влаштувала одногрупниці солодке життя, розбиратиметься поліція.

Також Знай.иа писав, що більшість маршруток, що курсують по Хмельницькому, знаходяться в жалюгідному стані.