Стало відомо про те, що за булінг школярки з Хмельницької області покарали батьків кривдників.

Таким чином, повідомляється, що днями в соціальних мережах з'явився ролик, на якому видно, що в торговому центрі Хмельницького, в одному з приміщень дівчинка вдарила по обличчю іншу. Співробітники правоохоронних органів швидко встановили всіх тих, хто до цього був причетний.

Сталося все це в торгово-розважальному комплексі «Квартал». З мережі ролик з бійкою вже був видалений, але, побачити його встигло пів міста.

Школярі влаштували бійку в ТРЦ, фото, поліція
Школярі влаштували бійку в ТРЦ, фото, поліція

Неповнолітня вдарила свою ровесницю по обличчю, і почала ображати. Інші діти, які перебували там, не рознімали їх, а просто знімали на камери смартфона. Так відео і потрапило в мережу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Практично відразу вдалося встановити особи всіх тих, хто до цього причетний. Співробітники правоохоронних органів провели з кривдницею бесіду, а її маму притягнули до адміністративної відповідальності.

Також правоохоронці звернулися до всіх з проханням не вчиняти самовільні дії щодо учасниць інциденту і надалі, якщо будуть відомі подібні факти, одразу інформувати працівників ювенальної превенції Хмельницького.

Нагадаємо, раніше Львів'яни повстали проти російської реклами в центрі міста: "пахне Путіним"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Фаріон жорстко пройшлася по "мовному закону" для сфери обслуговування: "Викриваю гнилу суть..."

Також Знай писав, що Ніцой заступилася за скандальний підручник: "Знаю шестикласниць, які випивають пляшку горілки"