Страшна пожежа почалася 2 січня на території жіночого монастиря у Хмельницькій області.

У пресцентрі Державної служби з надзвичайних ситуації розповіли, що зайнялася одна з будівель жіночого монастиря Святого Великого Благовiрного Князя Олександра Невського, що в села Черніївка Полонського району.

"На час прибуття перших підрозділів горіла допоміжна господарча споруда на площі близько 100 кв. м. Вогонь швидко поширювався, існувала загроза перекидання вогню на сусідні господарчі та основні будівлі монастирю", - розповіли ДСНС-ники.

Пожежникам вдалося приборкати вогонь до того, як він встиг розповсюдитися на більшу територію та перекинутися на сусідні будівлі. З пожежею впоралися менше, ніж за годину. На щастя, у цій історій обійшлося без загиблих чи постраждалих. Імовірною причиною пожежі рятувальники називають порушення правил експлуатації пічного опалення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, новорічний феєрверк зніс чоловікові півчерепа: подробиці кошмару під ялинкою.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві з пожежею та вогнегасниками відкрили головну ялинку країни.

Також Знай.uа писав, що безжальний вогонь спопелив зоопарк, всі тварини загинули, кадри не для людей зі слабкими нервами.