Напередодні Нового року у Дунаївцях (Хмельницька область) в центрі міста у 28-річної жінки стався епілептичний припадок. Зараз вона жива тільки завдячуючи правоохоронцям.

Як повідомляє Рrozahid, про цю історію ніхто б і не дізнався, якби мама постраждалої хмельничанки не звернулася до місцевої газети, аби публічно віддячити суперменам у погонах, які зробили все, що від них залежало, та навіть більше.

Так, молодій жінці стало погано просто посеред вулиці, перелякані перехожі кинулися по допомогу та спинили наряд патрульної поліції, як проїжджав поруч у цей момент. В автівці знаходилися капітан поліції Вадим Гринишин, лейтенант Олександр Мельник та старший сержант Віктор Ляшковський.

Спочатку поліцейські намагалися самостійно допомогти дунаївчанці, проте коли стан став критичним, а карета швидкої досі не прибула, поклали жінку в своє авто та самостійно відвезли до лікарні.

"Я за цих хлопців буду все життя молитися, бо якби не вони…", зізналась журналістам матір потерпілої.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тим часом прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захистити всіх нас і території від путінських окупантів. Публікація починається з заголовка "Вогонь війни загартовує душі" та інформації про те, що черкащанин Ігор спочатку міг стати пожежником і рятувати людей від вогню, але вже п'ятий рік рятує українців від війни.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога"