У Хмельницькому померла 33-річна жінка, яку 31 грудня підпалив молодший брат. За її життя медики боролися майже тиждень.

Про це повідомили у групі "Хмельницький Live" у Фейсбуці.

Кричущий випадок стався 31 грудня в селі Романівка Чемеровецького району. 33-річна жінка прийшла на святкування Нового року до матері. Стіл накрили на літній кухні, зустрічати 2021 рік зібралися мама, сама потерпіла і двоє братів. Однак свято швидко зіпсувалося: жінка посварилася з 19-річним братом. Той узяв бензин, облив їм сестру і підпалив.

Жінка перебувала у важкому стані. Вчора, 5 січня, вона померла. Потерпіла мала 50% опіків тіла.

джерело: Хмельницький Live
джерело: Хмельницький Live

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сусіди кажуть, нічого не бачили і не чули. Сім'ю знають як неблагонадійну. Всі пиячать, розповідає чоловік, що живе поруч. Крім того, хлопця , який хлюпнув бензином в сестру, в Романівці взагалі намагаються обходити стороною.

Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження із замаху на умисне вбивство. Зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині поховали маленького мученика, який підпал себе сірниками: "Спи спокійно, янголятко"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Чернівцями вогонь позбавив сімох дітей даху над головою - " гасити було нічим"

Також «Знай.иа " писав, що На Хмельниччині з палаючого будинку, врятували 11-річну дівчинку-братик грав із сірниками