У Хмельницькій області жінка заколола свого цивільного чоловіка і намагалася видати Його смерть за самогубство.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Хмельницькій області.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 6 січня, близько 18:40 в місті Красилів Хмельницької області. Городянка звернулася в поліцію із заявою про те, що її цивільний чоловік покінчив життя самогубством.

За словами жінки, нещодавно чоловік пережив операцію, яка привела його до депресії – він періодично виявляв наміри звести рахунки з життям.

По приїзду правоохоронці відразу ж спростували версію з самогубством-судмедексперт виявив на тілі загиблого ознаки насильницької смерті. Слідчі ретельно оглянули місце події та з'ясували справжні причини трагедії.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кайданки / скріншот YouTube
Кайданки / скріншот YouTube

Як з'ясувалося, подружжя у Святвечір розпивало алкогольні напої. Під час вечері між ними виникла сварка, в результаті якої 35-річна жінка схопилася за кухонний ніж і завдала удару в ліву частину грудної клітини своєму 38-річному співмешканцю. На жаль, від отриманих травм чоловік помер на місці.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Жінка була затримана в порядку статті 208 КПК України. На даний момент вирішується питання про оголошення їй підозри і вибору запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на Хмельниччині страшна ДТП забрала життя мами з татом, маленький ангел залишився сиротою.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Хмельниччині супермени в погонах врятували життя молодій українці, мама не ховає сліз.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькому померла 33-річна жінка, яку 31 Грудня підпалив молодший брат.