У Хмельницькому перед самим Новим роком зник улюбленець родини - такса на ім'я Тім. Майже за два тижні поліцейські знайшли його у 100 кілометрах від міста.

Як повідомляє Хмельницький LIVE на своїй сторінці у Facebook, песик зник у мікрорайоні Лезнево 31 грудня. Спочатку господарі подумали, що малюк загубився, і шукали його через оголошення у соціальних мережах.

Та 8 січня сусід родини повернувся з відпустки та переглянув записи з камер відеоспостереження. Тоді господарі і побачили, "як Тіма викрадає незнайомець на чорному автомобілі. Наступного дня господарі собаки, отримавши відео, одразу звернулись із заявою до поліції. І вже до вечора правоохоронці розшукали Тіма у Нетішині".

За фактом крадіжки працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185.

скріншот: Хмельницький LIVE

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Тим часом в Івано-Франківській області рятувальники спробували врятувати лелеку, який опинився в полі. В селі узбережжя Тисменицького району Івано-Франківської області. Місцеві жителі помітили двох лелек, які перебували в полі. Для порятунку птахів вони викликали на вказане місце рятувальників.

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області адміністрація готелю в Яремче дала наказ повісити собаку своїм співробітникам. Тварину вже вели на" страту", як раптом це помітили місцеві жителі і забрали собаку у нелюдів разом з цуценятами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Карпати вкрило білим полотном на Різдво, сильний вітер і нульова видимість: "Зима прокинулася".

Також Знай.иа писав, що у Грузії, в місті Ахалцихе, напередодні Нового року народився рідкісний щеня з зеленим кольором вовни. За такий колір шерсті господарі назвали вихованця Грінчем.