У Хмельницькій області розшукують 25-річного мешканця села Плесні Шепетівського району.

Як повідомили слідчі Шепетівського відділку поліції, було порушено кримінальну справу за статею "Умисне вбивство". Востаннє парубка бачили ще 28 листопада. Близько 17:00 Дмитро Широкин пішов з дому та досі не повернувся, ніхто зі знайомих не знає, де він може перебувати. Мешкає він по вулиці В.Котика, 15, у селі Плесні Шепетівського району.

фото: поліція Хмельницької області

"Зріст розшукуваного 170 сантиметрів, худорлявої тілобудови, коричневий колір очей, волосся темно-русяве, мав коротку зачіску", – розповіли у поліції.

Шепетівський відділ поліції просить допомогти у розшуку хмельничанина і будь-кого, хто має інформацію про зниклого хлопця, звертатися за одним із телефонів: 4-05-14, 4-05-15, 102.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

фото: поліція Хмельницької області

Тим часом у Львові розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов від родичів та не повернувся додому. Жовківським відділенням поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області встановлюється місце перебування Старого Андрія. Хлопець 1996 року народження, у суботу 9 січня у вечірній час вийшов від родичів у селі Нова Скварява, Жовківського району та додому не повернувся.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал Знай.uа у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також "Знай.uа " писав, що під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві