До президента України Володимира Зеленського та Кабінету міністрів звернулися депутати Хмельницької міської ради. Люди вважать введення локдауну недоцільним та шкідливим для економічної ситуації.

Відповідне рішення у міськраді ухвалили в четвер, 14 січня, під час позачергової сесії, повідомляє Незалежний громадський портал.

“Введення в січні 2021 року додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів позбавляє територіальну громаду Хмельницького запланованих надходжень до міського бюджету, створює серйозну соціальну напругу серед підприємців, які виконують важливу соціальну функцію – створюють нові робочі місця і дають дохід нашим громадянам у цей непростий час”, – йдеться у тексті звернення.

фото: Незалежний громадський портал

фото: Незалежний громадський портал

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тим часом мер Хмельницького Олександр Симчишин відмовляється вводити у місті локдаун, який Кабмін постановив розпочати по всій Україні з 8 по 24 січня включно. Проте очільник міста розуміє, що подібні рішення не можуть бути вагомішими за рішення центральної влади.

Нагадаємо, що Добкін привітав харків'ян з Новим роком і націлився на крісло Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му