З 8 по 24 січня по всій Україні введено локдаун, у Хмельницький виключенням не став.

Заклади громадського харчування працюють на виніс, розважальна сфера майже повністю закрилася, проте це не означає, що люди взагалі не гуляють в центрі та не ходять по вулицях з дітьми. Схоже, це не дуже розуміють працівники, які вирішили закрити громадський туалет на період локдауну. Тепер сходити "по справах" можна хіба що вдома. Про це на своїй сторінці в Instagram пише спільнота Хмельницький LIVE.

"Хмельницький - Щодня Комфортний. Туалет у сквері Шевченка закритий. Нагадаємо, усі ресторани/кафе зараз працюють лише на виніс. Якщо збираєтесь в центр, сходіть вдома", - підписали автори красномовне фото.

скріншот: Instagram Хмельницький LIVE

Тим часом мер Хмельницького Олександр Симчишин відмовляється вводити у місті локдаун, який Кабмін постановив розпочати по всій Україні з 8 по 24 січня включно. Проте очільник міста розуміє, що подібні рішення не можуть бути вагомішими за рішення центральної влади.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, до президента України Володимира Зеленського та Кабінету міністрів звернулися депутати Хмельницької міської ради. Люди вважать введення локдауну недоцільним та шкідливим для економічної ситуації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му